четвер, 10 березня 2016 р.

У дні весняних свят Херсонська філія ПриватБанку подарувала обчислювальну техніку навчально-виховному комплексу №7 

До Міжнародного жіночого дня у Херсонському НВК №7 відбулися традиційні святкові ранки - але один із них був особливо піднесеним та щедрим на подарунки. Херсонська філія ПриватБанку завітала на яскравий концерт вихованців середньої дошкільної групи - аби тепло привітати з 8 Березня і вручити комплект навчальної обчислювальної техніки для комп'ютерного класу.


Херсонський навчально-виховний комплекс “Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І ступеня - гімназія” №7 Херсонської міської ради включає два підрозділи: дошкільний (6 груп) та шкільний (4 класи). Довгоочікувана зустріч вихователів, батьків, дітлахів і друзів-гостей відбулася на святі п’ятирічок - але опановувати інформаційні технології на новому обладнанні будуть усі вихованці закладу.

- Ми щиро вдячні Херсонській філії ПриватБанку за такий потрібний і щедрий подарунок, а також за долучення до нашого навчально-виховного процесу, - говорить  директор НВК №7 Інна Поперечнюк. - Раді запросити друзів і на інші заходи - зокрема, презентацію результатів краєзнавчої та дослідницької роботи наших учнів.
 

Херсонська філія ПриватБанку надає постійну підтримку навчальним закладам, педагогам та їх вихованцям. ПриватБанк обслуговує близько 400 шкіл області і майже 20 000 працівників освіти регіону. У Херсоні на карту ПриватБанку отримують зарплату понад 4300 педагогів, які працюють у 144 навчальних закладах.

Немає коментарів:

Дописати коментар