середу, 16 березня 2016 р.

Аграрії Херсонщини знаходять нових покупців і партнерів на безкоштовному торговому майданчику ПриватМаркет

Нещодавно ПриватБанк запустив найбільший в Україні інформаційний майданчик ПриватМаркет - тепер клієнти ПриватБанку знаходять нових покупців і партнерів серед понад 700 000 підприємств, яких обслуговує банк. На цьому торговому майданчику чимало корпоративних клієнтів Херсонської філії ПриватБанку і зокрема сільгоспвиробників області - підприємців та юридичних осіб.



ПриватМаркет - це найбільший в Україні безкоштовний торговий майданчик, що дозволяє компаніям і підприємствам представляти свої товари та послуги і напряму брати участь у тендерах, у тому числі й державних закупівлях.

- Ми хочемо допомагати нашим клієнтам не тільки у фінансових питаннях, але й у продажах, потужний інформаційний майданчик ПриватМаркет стане зручним посередником між виробниками та покупцями, – говорить IT-директор ПриватБанку Дмитро Дубілет. – У нас величезна клієнтська база, і ми залучимо до ПриватМаркету практично всіх наших клієнтів, завдяки чому конкуренція між постачальниками стане більш ефективною та прозорою.

На сьогоднішній день рахунок у ПриватБанку мають більше 1000 сільгоспвиробників Херсонщини - підприємців та юридичних осіб. ПриватБанк пропонує сільськогосподарським підприємствам пакет продуктів і послуг, який максимально враховує специфіку ведення агробізнесу і забезпечує цілодобове обслуговування для швидкого та зручного керування грішми підприємства. Клієнти Херсонської філії ПриватБанку проводять платежі за допомоги телефону без прив’язки до офісу та відділень банку, а також мають можливість купувати нову техніку в кредит зі ставкою від 0,1% річних.

Повний комплекс рішень для агробізнесу — від придбання техніки в лізинг до гарантованих платежів — та відповіді на поширені питання розміщені на сайті ПриватБанку.

Немає коментарів:

Дописати коментар