четвер, 3 березня 2016 р.


ПриватБанк розпочав випуск безконтактних карток Visa payWave


ПриватБанк розпочав оформлення в усіх своїх відділеннях в Україні нових платіжних карток Visa, оснащених технологією безконтактних платежів payWave. Картка Visa payWave дозволяє здійснювати платежі одним рухом у всіх торгових точках, обладнаних безконтактними зчитувальними пристроями. При цьому картку не потрібно «прокатувати» або вставляти в платіжний термінал, а можна піднести до безконтактного зчитувача, навіть не виймаючи з гаманця. Нові картки можна оформити до будь-яких рахунків, відкритих в ПриватБанку: як у гривні, так і у валюті.

«ПриватБанк першим в Україні відкрив своїм клієнтам можливість безконтактних розрахунків за покупки. Сьогодні технологія оплати щоденних витрат одним помахом руки доступна практично в будь-якій точці України, – зазначає перший заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. – Разом з Visa ми надаємо нашим клієнтам нові можливості для зручних і безпечних розрахунків як в Україні, так і по всьому світі з картками payWave».

Зручно та безпечно оплачувати покупки картками Visa payWave сьогодні можна в понад 64 тис. терміналів ПриватБанку, встановлених у торгово-сервісних підприємствах по всій Україні: «Сільпо», «АТБ», МЕТRО, автозаправки ANP тощо.

Усі картки Visa рayWave, що випускаються ПриватБанком, оснащені як безконтактним модулем, так і чипом і магнітною смугою, що дозволяє використовувати їх для оплати в будь-якій точці приймання. У разі купівлі на суму менше 200 грн власникам карток payWave не доведеться вводити ПІН-код або підписувати чек.

Безконтактна технологія Visa payWave відповідає високим стандартам безпеки Visa завдяки наявності зашифрованого коду, який передається разом з інформацією про платіж і унікальний для кожної транзакції. Технологія Visa payWave забезпечує функціональну сумісність карток і платіжних терміналів по всьому світі. Сьогодні картками Visa payWave можна легко та швидко розраховуватися в більше ніж 4,8 млн торгових точок у 68 країнах світу.

Немає коментарів:

Дописати коментар