вівторок, 4 квітня 2017 р.


Голови херсонських ОСББ звертаються до депутатів щодо підтримки під час підготовки до нового опалювального сезону

ПриватБанк включено до переліку банків, уповноважених на видачу так званих “теплих” кредитів. Про особливості та переваги співпраці з банком керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега розповіла 30 березня 2017 року в облдержадміністрації - під час відповідного круглого столу за участі представників громадськості, департаменту ЖКГ та паливно-енергетичного комплексу ОДА, ЖБК та ОСББ.

P70330-150813.jpg

«Теплі» кредити – це кредитування товарів і послуг з утеплення та модернізації використання паливно-енергетичних ресурсів у багатоквартирних будинках. ПриватБанк пропонує найнижчі серед банків ставки – до 18% без додаткових умов і прихованих комісій.
 
Для клієнтів передбачено державну компенсацію виконаних робіт з енергомодернізації: 20% суми кредиту для фізичних осіб у разі придбання опалювальних котлів на альтернативних видах палива, 35% – для фізичних осіб на індивідуальне утеплення житла, 40% – на таке ж утеплення для ОСББ. У разі проживання в будинку одержувачів субсидій компенсація може зрости до 70%.

P70330-150913.jpg

«Ми ведемо перемовини з виробниками та постачальниками енергоефективної продукції задля максимального здешевшання вартості позики, – зазначила керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. – Окрім того, наш торговельний майданчик «ПриватМаркет» гарантуватиме чесні ціни та співпрацю з постачальниками якісної продукції».

Голови херсонских ОСББ виявили неабияку зацікавленість щодо пропозицій банку - але розповіли про сумний досвід минулих років, коли через неуважність працівників міськвиконкому та депутатів до питань оформлення “теплих” кредитів ОСББ завершували процедуру підготовки документів вже перед початком опалювального сезону - якщо вони взагалі встигали це зробити. Саме тому цього року голови ОСББ звертаються до депутатів з проханням не відкладати в часі голосування за відповідні питання - аби встигнути вчасно прийняти необхідну програму і вчасно підготуватися до нового опалювального сезону.

P70330-151142.jpg

Немає коментарів:

Дописати коментар