пʼятницю, 14 квітня 2017 р.

Херсонська філія ПриватБанку привітала переможців та лауреатів конкурсу «Світ очима дітей»

На базі Херсонського ясел-садка №2 музично-естетичного профілю «Перлинка» відбулася церемонія нагородження дітей - переможців та лауреатів міського конкурсу дошкільнят «Світ очима дітей». В урочистостях узяли участь міський голова Херсона Володимир Миколаєнко, голова журі конкурсу, директор дитячої художньої школи Юлія Сліпіч, депутати міськради, представники закладів - переможців та керівники Херсонської філії ПриватБанку.

P70407-102212.jpg

Конкурс «Світ і майбутня Україна» проходив у три тури - спочатку у кожному дошкільному закладі міста, потім були районний та міський етап. Діти представляли роботи в різних техніках виконання: змішана, аплікація, ліплення, тістопластика, декупаж, квілінг.

Перше місце за свій малюнок отримали вихованка НВК №56 Ярина Гладкая та вихованець ДНЗ №22 Ілля Порожнюк. Друге місце – Влада Петренко (ДНЗ №20) та Кароліна Пластомак (ДНЗ №28). Третє місце – Мирослав Левицький (ДНЗ №35) та Даша Сандрак (ДНЗ №22).

P70407-103501.jpg

Усі переможці та лауреати конкурсу отримали дипломи і подарунки від Херсонської філії ПриватБанку, а ще в цей урочистий день на дітлахів очікували тематичні концертні виступи маленьких талановитих херсонців і майстер-клас «Українська писанка мандрує по світу».

P70407-103944.jpg

Херсонська філія ПриватБанку постійно допомагає педагогічним, медичним працівникам, військовим, підтримує соціальні ініціативи місцевої громади. Найбільш надійний, соціально відповідальний та інноваційний банк в режимі онлайн надає послуги цілодобово і має розгалужену мережу. За підсумками регіонального туру Національного конкурсу "Благодійна Україна-2016" Херсонська філія ПриватБанку стала лауреатом у номінації "Благодійність в охороні здоров’я та соціальній сфері".

P70407-101607.jpg

Немає коментарів:

Дописати коментар