вівторок, 30 грудня 2014 р.

ПриватБанк долучився до акції “100 добрих справ до 100-річчя Херсонської міської клінічної лікарні”

Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є. Є. Карабелеша підбила підсумки акції “100 добрих справ до 100-річчя лікарні”, розпочатої з нагоди ювілею шанованого і знаного медичного закладу. Одним із найактивніших учасників акції стала Херсонська філія ПриватБанку, яка придбала для лікарні три високотехнологічні монітори та підготувала цінні подарунки кращим відділенням - власникам сертифікату «Чиста лікарня безпечна для пацієнта».

Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша має потужний стаціонар на 370 ліжок та 6 поліклінік, які забезпечують близько 1 млн. 300 відвідувань на рік. У рамках ювілейної акції пройшов конкурс «Кращий по професії», проведено цикли лекцій про історію лікарні в навчальних закладах, придбано діагностичну апаратуру і зроблено багато інших добрих справ.

Херсонська філія ПриватБанку радо вітає колектив лікарні із гідним завершенням ювілейного року, висловлює глибоку повагу усім співробітникам, вдячність за багаторічну співпрацю і бажає колективу успішного, доброго, мирного нового року.

Немає коментарів:

Дописати коментар