понеділок, 29 грудня 2014 р.

Генічеська школа № 3 стала переможцем конкурсу “Спортивні рекорди з ЮніорБанком”

ПриватБанк підбив підсумки акції “Спортивні рекорди з ЮніорБанком”, яка тривала з 15 вересня по 14 грудня 2014 року. У акції взяли участь 162 школи України - із них 4 навчальні заклади Херсона, Каховки, Нової Каховки та Генічеська. Одним із переможців конкурсу стала Генічеська загальноосвітня школа № 3, яка у Всеукраїнському змаганні посіла третє місце. Колектив школи отримує заслужені призи: спортивний інвентар для уроків фізкультури, змагань, спортивну форму для шкільної команди тощо (еквівалент винагороди становить 5 000 гривень).

Генічеська ЗОШ №3 є активним учасником різних конкурсів і програм ЮніорБанку - зокрема, на вході до школи вирішено установити вісім терміналів. Учні вставлятимуть у них Карти ЮНІОРА - а на телефони їх батьків будуть приходити СМС про те, прийшли діти до школи чи, навпаки, вийшли з неї. Зручно для батьків і спокійно для вчителів, які таким чином зможуть контролювати дисципліну у школі.
- Для нас це чудова можливість зміцнити матеріально-технічну базу школи, - говорить директор Генічеської ЗОШ № 3 Тетяна Микитась. - Установлення терміналів - це крок вперед задля розвитку нашого навчального закладу.

На разі колектив школи радіє перемозі у конкурсі “Спортивні рекорди з Юніорбанком”, готується до канікул і розглядає питання оплати харчування у шкільній їдальні за допомоги Карт ЮНІОРА - як економічно зумовлений крок на користь здорового харчування.

Немає коментарів:

Дописати коментар