середу, 10 грудня 2014 р.

Херсонська філія ПриватБанку вшанувала кращих військовослужбовців

На запрошення ТВО начальника Херсонського гарнізону, військового комісара Херсонського облвійськкомату полковника Анатолія Бондарука 6 грудня представники ПриватБанку взяли участь в урочистостях до Дня Збройних Сил України. Уперше за часів української незалежності професійне свято військових відзначалося в найбільшому концертному залі області – ККЗ «Ювілейний», - та все-таки простора зала не змогла вмістити всіх достойних військових Херсонщини. Сьогодні у 6 воїнських частинах та військкоматі області їх близько 3500 осіб - відповідальних і самовідданих людей, що присвятили своє життя справі захисту Батьківщини. 




По завершенню святкування та привітань на великій сцені Херсонська філія ПриватБанку завітала до обласного військового комісаріату для вручення спеціальних винагород особовому складу: провідному спеціалісту відділу обліково-мобілізаційної роботи Олексію Сазонову, механіку інформаційно-комунікаційного вузлу Олександрі Бурдейній та іншим зразковим виконавцям службових обов’язків. 



Свято минуло, ці люди продовжують гідно та відповідально підтримувати належний рівень обороноздатності Батьківщини - і тому залишаються справжніми героями, патріотами незалежно від календарних дат. Щира вдячність вам, шановні воїни світла і добра!

Немає коментарів:

Дописати коментар