понеділок, 8 грудня 2014 р.

Херсонська філія ПриватБанку привітала військових з професійним святом

6 грудня представники ПриватБанку завітали до найбільшого в Херсонській області кіноконцертного залу “Ювілейний”, аби поздоровити військових з їх професійним святом - Днем Збройних Сил України.

 

Кращі з військових отримали в цей день нагороди від керівництва міста і області та від військового командування країни. Військові, в свою чергу, відзначили найактивніших волонтерів, підприємців, представників влади, священнослужителів за ту допомогу, яку вони щоденно надають нашому війську. Для героїв свята підготували патріотичний концерт та зворушливу виставку дитячих малюнків.

 


«Це свято – наше спільне, - зазначила радник голови облдержадміністрації Валентина Січова. - Свято усіх тих, хто став на захист рідної країни – військових, волонтерів, добровольців... Усіх, хто - кожен по своїй можливості - допомагає військам”.




За досягнуті успіхи у справі підтримання належного рівня обороноздатності Батьківщини, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди 23-ї річниці Збройних сил України ПриватБанк відзначив особовий склад Херсонського гарнізону та обласного військового комісаріату спеціальними винагородами, які військові урочисто отримували на сцені.  Херсонська філія ПриватБанку безмежно вдячна військовим за багаторічну дружбу і співпрацю, за мир і спокій на таврійській землі.

Немає коментарів:

Дописати коментар