вівторок, 18 квітня 2017 р.


Толока черкаських банкірів закінчилася викликом поліції

 


Минулої суботи банкіри Черкаської філії ПриватБанку вийшли на толоку на підтримку заклику міської влади Черкас. Більше сотні банкірів у вихідний день зібралися на прибирання виділеної владою території. Цьогоріч це була територія завдовжки у 2 км, що простяглася вулицею Рябоконя від проспекту Хіміків до вулиці Ватутіна.

«Уже не перший рік поспіль працівники ПриватБанку та їхні сім’ї збираються суботнього дня, щоб зробити наше місто чистішим, – говорить Сергій Литвин, керівник напрямку розвитку Черкаської філії ПриватБанку. – На боротьбу зі сміттям банкіри вийшли сімейними підрядами, прививаючи любов до чистоти й підростаючому поколінню. Так ми залучаємо членів наших родин до нашої спільної справи – зробити місто чистішим та красивішим».


Загалом банкіри зібрали понад 250 мішків побутового сміття. Але не обійшлося без «сюрпризів». Так, один зі співробітників виявив небезпечну для життя містян знахідку – купу ртутних термометрів.


На місце небезпечної знахідки викликали поліцію, співробітники якої приїхали разом з лікарями швидкої та співробітниками МНС.
Ртуть – надзвичайно токсична. І сам цей метал, і всі його сполуки належать до першого, найвищого, класу небезпеки. Найбільш небезпечні пари ртуті. Це єдиний метал, що починає випаровуватися вже за кімнатної температури – 18 °С! Потрапляючи в організм людини, ртуть розподіляється по всіх органах і виводиться дуже повільно.
Завдяки оперативним діям усіх учасників події небезпечну знахідку було своєчасно знешкоджено.

Немає коментарів:

Дописати коментар