пʼятницю, 23 лютого 2018 р.

ПриватБанк готовий фінансувати купівлю херсонських тролейбусів під 16% без комісії


22 лютого 2018 року відбулося засідання виконавчого комітету Херсонської міської ради, де на порядку денному одним із питань була купівля нових тролейбусів КП “Херсонелектротранс”. Про хід реалізації проекту доповідав керівник підприємства Єгор Устинов.

За словами Єгора Устинова, КП “Херсонелектротранс” отримало пропозиції від трьох вітчизняних виробників та трьох державних банків. Одним із них є Публічне акціонерне товариство комерційний банк «ПриватБанк».

ПриватБанк запропонував КП “Херсонелектротранс” можливість купівлі тролейбусів у лізинг під 16% без додаткових комісій. Наразі ПриватБанк та два інші державні банки отримують документи для прийняття рішень кредитними комітетами.

Херсонське КП “Комунальний транспортний сервіс” на чолі з Олександром Васильєвим також отримало вигідну пропозицію ПриватБанку щодо придбання автобусів у лізинг за пільговими умовами - 16% без додаткових комісій.

Державний ПриватБанк започаткував програми лізингу комунального транспорту у 2017 році. Такі проекти вже успішно реалізовано у Дніпрі та Черкасах, ще чотири зараз знаходяться у розробці.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер банківського ринку країни. За даними дослідження GFK Ukraine, у IV кварталі 2017 року з ПриватБанком співпрацюють 54,3%  українців – фізичних осіб старше 16 років. Вважають основним банком 46,3% користувачів банківських послуг – фізичних осіб. Це більше, ніж у наступних за ПриватБанком двадцяти чотирьох банках, разом взятих.

З ПриватБанком співпрацюють 58,4% юридичних осіб, 33,6% корпоративних клієнтів вважають його своїм основним банком. 73,2% суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб співпрацюють з ПриватБанком, 65,6% вважають своїм основним банком.

Немає коментарів:

Дописати коментар