понеділок, 26 лютого 2018 р.

Голови херсонських ОСББ дізналися про переваги “теплих” кредитів від ПриватБанку



У 2017 році ПриватБанк увійшов до переліку банків, уповноважених на видачу “теплих” кредитів. 21 лютого 2018 року голови херсонських ОСББ дізналися про особливості та переваги співпраці з банком під час семінару “Як скористатися державною програмою "Теплий кредит" з мінімальними власними вкладеннями". 

“Теплі” кредити – це кредитування товарів і послуг з утеплення та модернізації використання паливно-енергетичних ресурсів у багатоквартирних будинках. ПриватБанк пропонує найнижчі серед банків ставки – до 18% без додаткових умов і прихованих комісій.

Для клієнтів передбачено державну компенсацію виконаних робіт з енергомодернізації: 20% суми кредиту для фізичних осіб у разі придбання опалювальних котлів на альтернативних видах палива, 35% – для фізичних осіб на індивідуальне утеплення житла, 40% – на таке ж утеплення для ОСББ. У разі проживання в будинку одержувачів субсидій компенсація може зрости до 70%.



Організатор заходу - ГО "Рух розвитку ОСББ м. Херсона" - запросив на зустріч представників перевізників сміття, кілька енергоефективних підприємств та державних банків. Керівники ОСББ почули чимало корисної інформації - зокрема, про переваги «теплих» кредитів від ПриватБанку на пільгових умовах. Серед них:

  • компенсація від 40 до 70% суми кредиту державою;
  • можливість вибору найкращих постачальників на торговельному майданчику "ПриватМаркет" (privatmarket.ua);
  • перевірка надійності підрядника банком;
  • швидке та зручне отримання кредиту за заявкою через Інтернет.

Серед інших особливостей оформлення “теплих” кредитів від ПриватБанку - мінімальна кількість голосів мешканців будинку для підписання документів (66%) та видача коштів без одноразової комісії, що автоматично зменшує відсотки по виплатах.

Першим на Херсонщині ОСББ, що отримало фінансування за програмою "теплих” кредитів, стало об'єднання "Зразковий дім на Куликовській" із Каховки - і кількість прихильників обслуговування у ПриватБанку постійно збільшується.

Ближче познайомитись з умовами отримання "теплих" кредитів можна на відповідному сайті. Наразі голови ОСББ вже починають займатися оформленням документів та об’єднують зусилля для того, аби Херсон нарешті увійшов до переліку міст, де діє місцева програма компенсацій за “теплими” кредитами.

Немає коментарів:

Дописати коментар