вівторок, 6 лютого 2018 р.

За рік херсонці збільшили кількість оплат через мобільний Приват24 більше ніж утричі  

Для здійснення різноманітних оплат вже давно не потрібно стояти у чергах та диктувати номери рахунків. Так, протягом минулого року клієнти ПриватБанку на Херсонщині здійснили майже 1,5 мільйона платежів, не виходячи з дому.

Для клієнтів, які звикли економити не тільки гроші, але й час, ПриватБанк пропонує здійснювати оплати через Інтернет-банк Приват24. Завдяки сучасним технологіям цей процес проходить у кілька кліків.

Такою можливістю херсонці користуються досить активно. Протягом 2017 року на Херсонщині через Інтернет-банк Приват24 здійснено 1 492 461 платіж на загальну суму майже 713 млн грн (у 2016-му - 990 829 платежів на 325 млн грн).


Майже 86 млн грн було оплачено через мобільний додаток Privat24 - під час 229 095 банківських операцій. Минулого року кількість таких оплат становила 65 228 - тобто у 2017-му вона збільшилася більше ніж утричі.



“Як і всі українці, херсонці гідно оцінили можливості інтернет-банкінгу від ПриватБанку. Усі необхідні операції і платежі можна здійснювати швидко і зручно, не виходячи з дому”, - зазначив керівник бізнесу платежів і переказів Херсонської філії ПриватБанку Віктор Ніжурін.

Зауважимо, що клієнти також можуть здійснювати платежі у терміналах самообслуговування та банкоматах ПриватБанку. Окрім того, минулого року на Херсонщині стартували оплати зі смартфонів за допомогою QR-коду - протягом 2017-го вже було здійснено 11 414 таких платежів.  Загалом на Херсонщині до програми оплати QR-кодами підключено 127 отримувачів.

Сьогодні у ПриватБанку комісія за оплату комунальних послуг залишається мінімальною. У терміналі самообслуговування тариф банку становить 3 грн на всі види комунальних платежів, а в Приват24 діє єдиний тариф в розмірі 1 грн. Безкоштовно, тобто без комісії, через ТСО і Приват24 у Херсоні можна оплачувати послуги водоканалу та газопостачання. Пенсіонери здійснюють такі операції без комісій.

Немає коментарів:

Дописати коментар