середу, 14 березня 2018 р.


ПриватБанк пропонує вигідні умови придбання херсонського міського комунального транспорту

 
12 березня 2018 року в інтернет-просторі Херсонщини з’явилася новина про те, що комунальним автобусом для Херсона стане “Еталон”.
 
Грунтуються публікації на повідомленні співзасновниці ГО “Транспорт Херсона” Людмили Чайки у соцмережах:
- ХКТС будет обращаться за помощью к Эталону. Попутно собирают предложения по банкам для лизинговых предложений. Пока наилучшее предложение у Укргазбанка.

Варто зауважити, що остаточне рішення про вибір марки автобусів ще не прийнято. Також іще не визначено державний банк відповідно до умов лізингу. Тривають обговорення, робота з документами, фінансові розрахунки.

Інформація про “найкращі” пропозиції від Укргазбанку у порівнянні з його партнерами по конкурсу з’являється в ЗМІ вже не вперше. Попередня “порція” повідомлень стосувалася лізингу херсонських тролейбусів - тоді було некоректно зазначено відсоткові ставки, запропоновані різними банками.

ПриватБанк звертає увагу громадськості: журналістів, депутатів, усіх небайдужих херсонців - на важливість всебічного, коректного і прозорого висвітлення питань придбання міського комунального транспорту та визначення банку-переможця. При цьому надзвичайно актуальним є порівняння фінансових розрахунків банків у відповідності з програмами розвитку міського транспорту.

Лізинг і купівля херсонських міських комунальних тролейбусів та автобусів - це досить серйозний і високовартісний процес, який має здійснюватися справедливо та об’єктивно, поза особистих інтересів. Власне, як і будь-які питання життєдіяльності здорової громади.

Державний ПриватБанк започаткував програми лізингу комунального транспорту у 2017 році. Такі проекти вже успішно реалізовано у Дніпрі та Черкасах, ще чотири зараз знаходяться у розробці.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер банківського ринку країни. З ПриватБанком співпрацюють 58,4% юридичних осіб, 33,6% корпоративних клієнтів вважають його своїм основним банком. 73,2% суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб співпрацюють з ПриватБанком, 65,6% вважають своїм основним банком.

Немає коментарів:

Дописати коментар