середу, 28 березня 2018 р.

На Херсонщині відновлюють «теплі» кредити для ОСББ та ЖБК
ПриватБанк відновлює кредитування в рамках державної програми енергоефективності. У 2018 році скористатися «теплими» кредитами херсонці зможуть через участь в ОСББ та ЖБК.

“У 2018 порівняно з минулим роком буде втричі збільшено фінансову підтримку для ОСББ та ЖБК - до 190 млн грн, – повідомив керівник бізнесу з роботи з торговими підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов. – Не секрет, що найбільшу економію енергоспоживання надасть комплексне утеплення та технічна модернізація багатоквартирних будинків, тому закликаємо українців активніше об’єднуватися в ОСББ і готуватися до подачі заявок на “теплі кредити””.

Уряд очікує, що загалом обсяг інвестицій у енергоефективність складе близько 1 млрд грн. Серед нововведень програми – надання відшкодування за кредитами, залученими ОСББ для встановлення електричного опалення, де це передбачено схемами теплопостачання населеного пункту.

“Теплі” кредити – це кредитування товарів і послуг з утеплення та модернізації використання паливно-енергетичних ресурсів у багатоквартирних будинках. «Теплі» кредити від ПриватБанку мають чимало вагомих переваг:
   
  • компенсація від 40 до 70% суми кредиту державою;
  • перевірка надійності підрядника банком;
  • швидке та зручне отримання кредиту за заявкою через Інтернет.

Серед інших особливостей оформлення “теплих” кредитів від ПриватБанку - мінімальна кількість голосів мешканців будинку для підписання документів (66%) та видача коштів без одноразової комісії, що автоматично зменшує відсотки по виплатах.

Нагадаємо, що в 2017 році ПриватБанк уперше став партнером державної програми та запропонував найнижчі серед банків ставки кредитування – до 18%, без додаткових умов і прихованих комісій. Першим на Херсонщині ОСББ, що отримало фінансування за програмою "теплих” кредитів, стало об'єднання "Зразковий дім на Куликовській" із Каховки - і кількість прихильників обслуговування у ПриватБанку постійно збільшується.

Ближче познайомитись з умовами отримання "теплих" кредитів можна на відповідному сайті.

Немає коментарів:

Дописати коментар