пʼятницю, 23 березня 2018 р.

ПриватБанк на Херсонщині відкрив нове відділення “Олешківське №2”

На великому житловому масиві Олешок Херсонської області розпочало роботу нове відділення ПриватБанку “Олешківське №2”. Воно облаштоване у сучасному “відкритому” форматі обслуговування. Клієнтів обслуговують за допомогою планшетів та Приват24  - це дозволяє виконувати операції швидше і значно зменшує черги.



“Створення нового відділення зумовлене підсиленням попиту жителів Олешок на сервіси ПриватБанку, - говорить керівник Олешківського відділення Роман Новак. - Тут представлено широку кількість послуг та пропозицій: від оформлення карток, депозитів і страховок до купівлі квитків. Особливу увагу останнім часом привертають програми «Швидкий кредит», «Теплі кредити для ОСББ», «Авто в розстрочку», «Житло в кредит» тощо”.

Підтримуючи безпосередній контакт з клієнтами, банківські співробітники навчають їх користуватися різноманітними додатками. Наприклад, показують на практиці, як за допомогою Інтернет-банку Приват24 можна швидко та просто здійснити переказ, сплатити за комунальні послуги, придбати товар у безпроцентну розстрочку, узяти кредит та збільшити ліміт по ньому.

Нове відділення розташоване у зручному місці: це центр житлового масиву навпроти ринку "Житлоселище" та поруч із будмаркетом. Тут здійснено сучасний ремонт і створені всі умови, які необхідні для якісного банківського обслуговування.



У відділенні “Олешківське №2” працює каса та банкомат, надається повний спектр послуг для фізичних осіб. За потреби здійснюють реструктуризацію і вирішують проблеми заборгованості. Юридичні особи тут можуть здавати свою виручку.

Відділення “Олешківське №2” розташоване за адресою вул. Житлоселище, 1, м. Олешки. Працює для жителів та гостей міста з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00, обідня перерва з 12:00 до 13:00.

Немає коментарів:

Дописати коментар