суботу, 3 березня 2018 р.

Київ у подарунок: ПриватБанк реалізує квитки на додаткові “святкові” потяги до 8 Березня

До березневих вихідних, які триватимуть з 8 по 11 березня, «Укрзалізниця» запускає нові поїзди у різних напрямках. Серед них поїзд № 152/151 Київ – Херсон, квитки на який вже можна придбати за допомогою сервісів ПриватБанку.



Додатково призначені потяги - як звичайні, так і швидкісні «Інтерсіті» - курсуватимуть за найпопулярнішими напрямками. Зокрема, додаткові поїзди вирушать із Києва у Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Хмельницький, Ковель, Жмеринку, Харків, Дніпро, Одесу, Херсон та Костянтинівку.

Поїзд № 152/151 Київ – Херсон здійснить рейси 8 березня. Він відправиться з Києва о 08:15 та прибуде до Херсона о 18:30. З Херсона поїзд відправиться о 09:33 і прибуде до Києва о 19:33.

ПриватБанк пропонує клієнтам швидкі, зручні та надійні способи купівлі квитків без черг у будь-який час. Придбати квиток можна в Інтернет-банку Приват24, через термінали самообслуговування, зателефонувавши на безкоштовний номер 3700 або за допомогою мобільного додатка. Купити квиток можна також у терміналах самообслуговування, у відділеннях банку та на спеціальному сайті bilet.pb.ua.

Продаж квитків відкривається за 45 діб до дати відправлення поїзда, електронний квиток з QR-кодом дає право проїзду в поїзді без обміну на «паперовий» квиток. Такі проїзні документи не потрібно обмінювати в касах на звичайні – достатньо показати провідникові роздруківку електронного квитка або збережену копію на телефоні, планшеті або ноутбуку.

ПриватБанк почав продаж цифрових квитків на поїзди у вересні 2014 року. В Україні через ПриватБанк купується кожен 8-й залізничний квиток (як в електронному, так і паперовому форматі). У 2017 році купівля квитків значно зросла - загалом по Україні через усі канали ПриватБанку було продано понад 5 708 208 залізничних квитків.

Немає коментарів:

Дописати коментар