пʼятницю, 21 вересня 2018 р.

240-й день народження Херсон традиційно відзначив разом із ПриватБанком

15 та 16 вересня 2018 року херсонці відзначали 240-ву річницю від дня заснування рідного міста. Напередодні свята - 14 вересня - відбулася урочиста сесія міської ради, присвячена красивій річниці обласного центру.


До Дня міста чотири херсонці були удостоєні високого звання “Почесний Громадянин Херсона”. Це досвідчений тренер Михайло Милославський, лікар Леонід Ремига, волонтерка Галина Уманець, письменник та журналіст Анатолій Марущак.

Були й інші відзнаки шановних херсонців, які наполегливо працюють заради добробуту Херсона. За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток міста, професіоналізм та з нагоди 240-ї річниці заснування Херсона почесною грамотою міського голови нагороджена директор Херсонської філії ПриватБанку Олена Бельмега.


“Ми щиро вітаємо всіх херсонців, що отримали цього дня почесні нагороди і докладають чимало зусиль для розквіту рідного міста, - зазначила директор Херсонської філії ПриватБанку Олена Бельмега. - Нехай наш Херсон буде красивим, сильним, дружним - а ми йому в цьому будемо допомагати і надалі!”

Під час вихідних основні заходи проходили на трьох локаціях: "Херсонська фортеця", Шевченківський парк та вулиця Суворова. Увечері на херсонців чекав гала-концерт у парку Слави, де жителів міста вітали “СКАЙ”, “Казка”, Альоша і “Ляпіс-98”.

У 2018 році святкування Дня Херсона традиційно було організоване за підтримки ПриватБанку. Як і завжди, банк надав місту суттєву фінансову допомогу щодо проведення іменинних заходів.


ПриватБанк здійснює постійну підтримку соціальних ініціатив громади. У 2017 році Херсонська філія стала кращою установою - меценатом освітньої галузі.

Найбільш надійний, соціально відповідальний та інноваційний банк в режимі онлайн надає послуги цілодобово і має розгалужену мережу. У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 15983 юридичні особи та приватні підприємці. Працює 184 банкомати, 343 термінали самообслуговування та 76 відділень.

Немає коментарів:

Дописати коментар