четвер, 22 вересня 2016 р.

Цього року ПриватБанк тричі привітав херсонців з Днем міста


Минулого тижня Херсон відзначав свій День народження протягом трьох днів - 16, 17 та 18 вересня. Постійний спонсор святкування Дня міста - Херсонська філія ПриватБанку - відповідно тричі вітала городян з 238-ю річницею обласного центру.



- Наш перший дарунок - це традиційна  фінансова допомога міській громаді щодо проведення іменинних заходів, - зазначила керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега перед початком урочистих зборів в Обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша. - Дві інші вітальні акції ми провели у НВК №7 та Херсонській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Б. Лавреньова.



До дня народження Херсона у навчально-виховному комплексі №7 відбувся традиційний парад вишиванок - на це свято представники ПриватБанку завітали з комплектами подарунків для спортивних занять.



Херсонська обласна бібліотека для юнацтва ім. Б. Лавреньова до Дня міста влаштувала вуличне шоу «Димитрова street-fest» для своїх читачів – учнів обласного ліцею Херсонської обласної ради і всіх жителів Шуменського мікрорайону. Тут діяли кілька локацій: «Краса степів та шепіт хвиль», «Вулиці міста розкажуть», «Херсон – перлина півдня України» тощо, - на кожній з яких також були представлені сюрпризи та сувеніри від Херсонської філії ПриватБанку.



Херсонська філія ПриватБанку здійснює постійну підтримку соціальних ініціатив місцевої громади. Найбільш надійний, соціально відповідальний та інноваційний банк в режимі онлайн надає послуги цілодобово і має розгалужену мережу. У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 13112 юридичних осіб та приватних підприємців, працює 188 банкоматів, 360 терміналів самообслуговування і 76 відділень.

Немає коментарів:

Дописати коментар