четвер, 15 вересня 2016 р.

METRO та ПриватБанк запустили послугу розстрочки на непродовольчі товари


​Клієнти торговельних центрів METRO зможуть скористатися розстрочкою на непродовольчі товари завдяки впровадженню нового сервісу «Оплата частинами» від ПриватБанку. Купуючи непродовольчі товари в METRO на суму від 3 000 гривень, клієнти зможуть розділити вартість покупки на 3 однакових платежі, оплативши на касі тільки одну частину вартості покупки.

Оплата покупок частинами в торговельних центрах METRO нічим не відрізняється від звичайної оплати банківською карткою. Щоб скористатися сервісом, клієнту потрібно мати картку ПриватБанку. Розстрочка оформлюється безпосередньо на касі, де клієнт отримує чек зі всіма необхідними реквізитами. Сума покупки ділиться на 3 рівні частини, які будуть щомісяця списуватися з картки. За умови вчасного внесення всіх платежів користування сервісом безкоштовне. Послуга не поширюється на косметику, побутову хімію та підгузки.
«За допомогою послуги «Оплата частинами» ми прагнемо дати нашим клієнтам не тільки більше свободи у здійсненні покупок, а й допомогти їм правильно спланувати свої фінансові можливості та не відкладати купівлю бажаних речей», – коментує Оксана Кулікова, керівник управління з маркетингу «МЕТРО Кеш енд Кері Україна».
«Вийти з торговельного центру METRO з порожніми руками дуже складно, а тепер можливості для покупок стають практично необмеженими, адже клієнти мережі можуть оплачувати в день придбання не всю вартість товару, а тільки частину. Купувати товари в METRO в розстрочку просто: достатньо обрати на касі послугу «Оплата частинами». А враховуючи численні акції та знижки в торговельних центрах, це ще й дуже вигідно», – розповідає Роман Негинський, заступник голови правління ПриватБанку.

Сервіс безпроцентного кредитування «Оплата частинами» ПриватБанку сьогодні працює в більшості найбільших українських мереж з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар