понеділок, 12 вересня 2016 р.

ПриватБанк оголосив винагороду 25 000 гривень за затримання підривників банкомата в Покрові

 

 
ПриватБанк оголосив про гарантовану виплату винагороди в розмірі 25 000 гривень за будь-яку інформацію, що допоможе затримати злочинців, які підірвали банкомат у Дніпропетровській області.


Як повідомили в Службі безпеки банку, злочин було скоєно вночі 10 вересня в Покрові Дніпропетровської області. Підійшовши до приміщення продовольчого магазину, де встановлено банкомат, невідомі злочинці закріпили на фасадній частині банкомата гранату РГД-5 і висмикнули чеку, внаслідок чого вибухом було зруйновано фасадну частину банкомата. При цьому сейфова частина банкомата залишилася неушкодженою, злочинцям не вдалося отримати доступ до грошей.
Наряду поліції, що прибув на місце злочину протягом кількох хвилин, затримати зловмисників не вдалося. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група територіального ВВС, відкрито кримінальне провадження.
«Я впевнений, що підривників банкомата, які використали бойову гранату в житловому кварталі, буде затримано в найближчі дні. Як правило, такі злочини розкриваються по гарячих слідах, а злочинці залишили після себе достатньо «слідів», – говорить керівник Служби безпеки ПриватБанку Станіслав Крижановський.
За будь-яку інформацію про злочинця, що допоможе швидше розкрити злочин, буде виплачено винагороду в розмірі 25 000 грн. Передати інформацію в банк можна за телефонами (056) 716 35 02, (067) 565 12 34, e-mail: security@privatbank.ua, а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.
​В рамках програми «ПриватБанк проти злочинності» банк гарантує винагороду за інформацію, що сприятиме розкриттю будь-якого злочину, вчиненого проти банку – від збройного нападу на відділення до отримання кредиту за підробленим паспортом. За останні два роки 95% злочинів було розкрито протягом декількох днів після скоєння.

Немає коментарів:

Дописати коментар