пʼятницю, 9 вересня 2016 р.

ПриватБанк нагородить найактивніших благодійників України


​Нещодавно весь світ відзначав Міжнародний день благодійності. А вже сьогодні ПриватБанк допоможе всім бажаючим стати меценатами, долучившись до програми “Заради життя” благодійного фонду “Допомагати просто”. 

1 вересня 2016 року стартувала акція “Свято для всіх”, за умовами якої потрібно здійснити будь-які покупки з картки ПриватБанку до 30 вересня 2016 року та допомогти тим, хто найбільше цього потребує.
За кожну операцію на суму від 100 грн ПриватБанк перерахує 1 грн на підтримку програми “Заради життя” благодiйного фонду "Допомогати просто". Кошти будуть використані на закупівлю ліків для онкохворих дітей, а також художніх та розвиваючих книжок для дитячих лікарень.
За підсумками акції будуть визначені найактивніші меценати, серед яких буде розіграно цінні подарунки, серед яких планшети, телефони та покетбуки.
Щоб стати благодійником та взяти участь в розіграші призів потрібно зареєструватися в акції «Свято для всіх» на спеціальній сторінці. Робити добрі справи легко!
Всеукраїнський благодійний фонд “Допомагати просто!” було засновано в 2010 році, і з того часу вже було зібрано більше 55 млн грн пожертв від українських філантропів. В липні, завдяки клієнтам ПриватБанку з усієї України, було закуплене та передане на баланс медичне обладнання для Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні на суму більше 215 тисяч гривень.

Немає коментарів:

Дописати коментар