четвер, 22 вересня 2016 р.

«Джаз на Дніпрі» надихнув ПриватБанк фестивалити

ПриватБанк запропонував організаторам музичних фестивалів та інших масових культурних заходів універсальну та легко інтегровану модель обслуговування відвідувачів без готівки за допомогою сучасних безконтактних технологій. Як повідомили в банку, таку модель обслуговування масових заходів було успішно випробувано на фестивалі «Джаз на Дніпрі», партнерами якого виступили ПриватБанк і MasterCard.


«Це був перший досвід для банку, ми ознайомилися з практикою проведення подібних заходів за кордоном і готові були запропонувати організаторам фестивалю найбільш зручну модель обслуговування відвідувачів, – говорить Роман Негінський, заступник голови банку. – Розрахунок готівкою в рамках масових заходів завдає чимало незручностей як відвідувачам, так і організаторам. Безготівкові та безконтактні платежі – це найбільш простий, безпечний і цілком звичний спосіб розрахунку».  


У рамках фестивалю «Джаз на Дніпрі» було встановлено POS-термінали в фуд-корд-зоні та зоні барів з можливістю приймання до оплати всіх типів платіжних карток, включаючи безконтактні та NFC. Окрім цього, на прохання організаторів і партнерів фестивалю банк забезпечив надання знижки в розмірі 10% за картками MasterCard. Знижка надавалася як за картками, випущеними ПриватБанком, так і за картками інших українських і закордонних банків.

Для підтримання роботи POS-термінального обладнання на території фестивалю було створено робочу мобільну групу. А всі відвідувачі фестивалю, що прийшли тільки з готівкою, могли на місці оформити миттєву платіжну картку.

Немає коментарів:

Дописати коментар