вівторок, 27 вересня 2016 р.

Херсонська філія ПриватБанку пропонує бізнесу тендерні гарантії

Законодавство України щодо проведення державних закупівель передбачає надання учасникам торгів тендерних гарантій. Останні є надійним забезпеченням взятих зобов'язань. Адже покупець може виставити гарантований платіж із датою виконання в майбутньому, а постачальник – відразу надати послуги, при цьому банк зарахує кошти у визначений термін.


Найшвидший і найзручніший спосіб брати участь у тендерах, які проводить Тендерний комітет ПриватБанку – додаток «Приват тендер».  Відкрити гарантію для участі у тендері можна в електронному вигляді лише упродовж одного дня.

Для покупців оформлення гарантованого платежу (послуга «Гарантовані платежі – кредит під 4% річних») – це, зокрема, можливість оплати товару за рахунок банківських коштів та нарощення потужностей бізнесу, не використовуючи власних ресурсів.   

Для постачальників ПриватБанк гарантує виконання платежів у день, зазначений у гарантованому платежі. Можна збільшити обсяги продажів і кількість покупців, розмістивши інформацію про компанію на торговому майданчику «ПриватМаркет». У разі виставлення на Вашу адресу гарантованого платежу, можна без ризиків поставити товар на умовах відстрочення. А ще – це можливість достроково отримувати гарантовані платежі одним кліком у «Приват24 для бізнесу».



Щойно гарантований платіж буде виставлено на адресу продавця, він отримає SMS-повідомлення і побачить інформацію в журналі гарантованих платежів у «Приват24 для бізнесу». Тут можна достроково отримувати гарантовані платежі на свій розрахунковий рахунок. Це зручно, якщо, наприклад, на Вашу адресу виставлено платіж з датою виконання в майбутньому, а Вам терміново потрібні гроші для закупівлі та немає часу на пошук і оформлення застави.

Гарантовані платежі, які є вигіднішими, ніж кредити, можна відправляти на рахунки своїх контрагентів у будь-яких банках України. Знайти нових покупців і постачальників допоможе проект ПриватМаркет. Дані про клієнтів, які були зареєстровані у Довіднику підприємств, що приймають оплату товарів і послуг гарантованими платежами, уже занесені до ПриватМаркету.

Немає коментарів:

Дописати коментар