пʼятницю, 2 вересня 2016 р.

Херсонська філія ПриватБанку привітала освітян області з Днем Знань

1 вересня колектив Херсонської філії ПриватБанку разом з усією країною радо вітав освітян з Днем Знань. Представники банку долучилися до святкових урочистостей у середніх та вищих навчальних закладах різних районів області, а Херсонська гімназія №1 і Херсонський ліцей обласної ради у цей день отримали спеціальні цінні подарунки - сертифікати на купівлю спортивного інвентаря.



У нашій області Херсонська гімназія №1 і Херсонський ліцей обласної ради є піонерами і найактивнішими учасниками освітньої програми ЮніорБанк: їх учні мають найбільшу кількість пластикових карт, постійно проходять навчання у БізнесШколі та беруть успішну участь у різноманітних фінансових олімпіадах. Кожний навчальний заклад отримав сертифікат на 2 тис. грн - на цю суму буде придбано м'ячі, скакалки та інше спортивне знаряддя для використання на уроках фізичного виховання.




- Матеріальна допомога - це лише малий внесок, який може зробити кожен із нас у зміцнення освіченої і потужної України, - сказала керівник напрямку ЮніорБанк у Херсоні Ірина Шкрум. - Ми глибоко вдячні педагогічним працівникам за їх працю та ефективну роботу щодо підвищення фінансової культури своїх вихованців.



Освітня програма ЮніорБанк об'єднує 500 000 школярів України та зарубіжжя - серед них 13 000 юніорів Херсонської області. Заняття БізнесШколи проходять не тільки в обласному центрі, а й у інших населенних пунктах. Серед численних захопливих подій для юніорів - квести, пізнавальні екскурсії та тематичні тренінги.



Херсонська філія ПриватБанку надає постійну підтримку навчальним закладам, педагогам та їх вихованцям. Сьогодні ПриватБанк обслуговує близько 400 шкіл області і майже 20 000 працівників освіти регіону. У Херсоні на карту ПриватБанку отримують зарплату понад 4300 педагогів, які працюють у 144 навчальних закладах.

Немає коментарів:

Дописати коментар