пʼятницю, 16 вересня 2016 р.

Херсонська філія ПриватБанку подарувала навчально-виховному комплексу №7 спортивний інвентар

 
До дня народження Херсона у навчально-виховному комплексі №7 відбувся традиційний парад вишиванок. На свято завітали і представники ПриватБанку, які подарували дітлахам знаряддя для спортивних занять.
 

 


До 238-ї річниці обласного центру у НВК№7 влаштували не тільки яскравий парад вишиванок та патріотичний концерт, але й висадку хризантем, виставку декоративно-ужиткового мистецтва”, конкурс малюнків “Херсон очима дітей” та фотофлешмоб “Україна - незалежна країна”. До вітань переможців творчих змагань разом із директором закладу Інною Поперечнюк долучилися керівник відділення ПриватБанку Ірина Щербакова та керівник напрямку по роботі з бюджетними організаціями Володимир Чечоткін.
 

 


- Ми тепло дякуємо нашим давнім друзям за запрошення і зворушливий концерт, - говорить заступник керівника по роботі з бюджетними організаціями в Херсонській області Володимир Чечоткін. - Ми щиро вітаємо колектив НВК№7 і всіх херсонців з днем народження рідного міста і гарантуємо героям свята ще не один подарунок та приємний сюрприз.
 

 

 
Херсонська філія ПриватБанку надає постійну підтримку навчальним закладам, педагогам та їх вихованцям. Сьогодні ПриватБанк обслуговує близько 400 шкіл області і майже 20 000 працівників освіти регіону. У Херсоні на карту ПриватБанку отримують зарплату понад 4300 педагогів, які працюють у 144 навчальних закладах.

Немає коментарів:

Дописати коментар