пʼятницю, 23 вересня 2016 р.

Херсонська філія ПриватБанку проводить майстер-класи з користування мобільним Приват24

Регіональний прес-офіс Херсонської філії ПриватБанку має чудову новину для власників смартфонів на базі ОС Андроїд. 15 вересня 2016 року ПриватБанк запустив нову мобільну версію Приват24 - і тепер оплачувати комунальні та інші платежі можна зі смартфона.

Важливий момент: за рахунок того, що клієнт ПриватБанку здійснює оплату особисто і при цьому не задіяна праця касирів та обслуговуючого персоналу, комісію по всіх платежах суттєво знижено у порівнянні з операціями в касі і терміналі самообслуговування.

Окрім цього, Херсонська філія ПриватБанку розпочинає проведення безкоштовних майстер-класів із користування мобільним Приват24 - аби всі бажаючі могли установити відповідні програми та дізналися про їх можливості і переваги.

- Ми навчимо наших клієнтів основам роботи в мобільному Приват24 і познайомимо з іншими корисними додатками від ПриватБанку, - говорить заступник керівника Бізнесу платежів Херсонської філії ПриватБанку Віктор Ніжурін. - Попередній запис на майстер-класи проводиться за телефоном 068 277 07 45.

Сьогодні Херсонська філія ПриватБанку надає п’ять каналів оплати комунальних послуг. Окрім популярних і добре знайомих херсонцям терміналів самообслуговування та кас, існує широкий спектр сучасних сервісів віддаленої взаємодії з банком: мобільний додаток «Фотокаса», мобільний банк Приват24 і послуга «Регулярні платежі»

Також за допомоги ПриватБанку херсонці можуть погасити борги за комуналку в розстрочку. Аби дізнатися про доступну суму для оформлення розстрочки, варто відправити смс на номер 10060 з текстом chast або залишити заявку на сайті chast.privatbank.ua.




Немає коментарів:

Дописати коментар