понеділок, 1 жовтня 2018 р.

ПриватБанк розширює мережу банкоматів і терміналів у Станиці Луганській


ПриватБанк розширює мережу банкоматів і терміналів у Станиці Луганській. Як повідомили у банку, під час реконструкції на КПВВ ПриватБанк встановив додатковий термінал самообслуговування на автостанції по вул. Лермонтова, 1. Також зараз проводяться підготовчі роботи з монтажу терміналу самообслуговування і банкомату в с. Макарове (суміжному з селищем) в магазині "Єрмак". До кінця жовтня планується завершити роботи по монтажу ще одного банкомату в районі автостанції.

"Для нас дуже важливо, щоб наші клієнти могли зручно і комфортно користуватися послугами ПриватБанку в будь-якій точці України, а тим більше, на територіях, наближених до лінії розмежування, - говорить директор Східного регіонального управління ПриватБанку Едуард Мізін. - Ми постійно моніторимо ситуацію і аналізуємо щоденну кількість операцій в наших відділеннях і банкоматах, які знаходяться поблизу від КПВВ Станиця Луганська. Тому ми прийняли рішення розширити для зручності клієнтів мережу банкоматів і терміналів самообслуговування і в інших районах селища".

На сьогоднішній день в селищі Станиця Луганська працює два повнофункціональних відділення ПриватБанку за адресами: вулиця Центральна, 37 і квартал Молодіжний, 20. У цих же відділеннях працюють два зовнішніх банкомати ПриватБанку. Третій зовнішній банкомат розташований в мінімаркет "Імідж" за адресою вул. Деповська, 32. Всі три банкомати доступні для клієнтів цілодобово, і зняти готівку в них можна за допомогою карти будь-якого банку України абсолютно без комісій.

Немає коментарів:

Дописати коментар