четвер, 19 березня 2015 р.



Херсонських пенсіонерів навчать фінансовій грамотності

20 березня 2015 року в Херсонській філії ПриватБанку відкриваються постійні курси для пенсіонерів, де співробітники банку будуть навчати клієнтів користуватися банкоматами, терміналами, налаштовувати смс-повідомлення про стан карткового рахунку, а також розповідати, що таке інтернет-сервіс Приват24. 

«У зв'язку з тим, що зараз з'явилося дуже багато банківських новинок, інтернет-технологій, багато пенсіонерів хочуть ними користуватися, але не знають, як правильно це зробити, - говорить керівник напрямку соціальних програм Херсонської філії ПриватБанку Юлія Бикова. - Було дуже багато заявок на навчання, тому прийнято рішення проводити заняття пенсіонерів у бізнес-школі кожного місяця».

Минулого року такі заняття відвідали понад 100 пенсіонерів Херсонської області. Майже всі вони - постійні клієнти ПриватБанку, але були й ті, хто тільки нещодавно почав користуватися послугами ПриватБанку.

“Раніше я не вміла користуватися ні банкоматом, ні терміналом, - говорить херсонська пенсіонерка Галина Савченко. - Тільки почула про курси для пенсіонерів, відразу ж записалася і зрозуміла, що це дуже зручно і зовсім не складно. Адже банкомати ПриватБанку є на кожному кроці”.

Після лекції, яку проводять співробітники банку, слухачі закріплюють отримані знання на практиці. Заняття проходять щомісяця в головному регіональному відділенні ПриватБанку на проспекті Ушакова, 43. Найближчі зустрічі відбудуться 20 березня, 24 квітня, 22 травня та 26 червня з 15-ї до 17-ї години. Записатися можна в будь-якому відділенні ПриватБанку.

“Я пройшла навчання на курсах фінансової грамотності з величезним задоволенням, -  додає Галина Савченко. - Співробітники дуже доступно все пояснювали, відповідали на наші запитання. Подбали навіть про каву. Приємно відчувати таке уважне ставлення до клієнтів”.

На сьогоднішній день клієнтами Приватбанку є понад 80 тисяч херсонських пенсіонерів. Для них відкриті 75 відділень та цілодобово працюють 188 банкоматів і 361 термінал самообслуговування. Отримати на руки пенсію можна і в банкоматній мережі інших банків - при цьому власники карт ПриватБанку не будуть платити комісію за зняття готівки.

Немає коментарів:

Дописати коментар