четвер, 19 березня 2015 р.

Херсонcька філія ПриватБанку стала переможцем регіонального турніру з футзaлу

Спортивна команда Херсонської філії ПриватБанку нещодавно повернулася із Запоріжжя, де пройшов регіональний турнір з футзaлу - улюбленої багатьма гри в футбол “5 на 5”. На разі наші земляки збираються в Дніпропетровськ, де відбудеться фінальна зустріч Всеукраїнського турніру з футзалу серед співробітників ПриватБанку.


Проведення Всеукраїнcького турніру з футзалу та спартакіади для співробітників є давньою доброю традицією ПриватБанку. На рахунку херсонських банкірів-спортсменів чимало перемог не тільки в корпоративних, але й інших змаганнях. Наприклад, у 2003 році команда Херсонської філії ПриватБанку здобула 1 місце в чемпіонаті м. Херсона з футзалу серед підприємців.

“Любителям спорту не треба пояснювати, наскільки великим задоволенням є вболівати за улюблену команду та грати під її іменем, – говорить капітан команди Херсонської філії ПриватБанку, старший менеджер з обслуговування корпоративних клієнтів Олексій Горшенін. - Ми щиро дякуємо всім нашим колегам і землякам за підтримку та сподіваємося на успішні результати поїздки в Дніпропетровськ”.

Всеукраїнський турнір з футзалу серед співробітників ПриватБанку відбудеться 28 березня в спортзалі Українського державного хіміко-технологічного університету (м. Дніпропетровськ, вул. Набережна Перемоги, 40-А).

До речі, ПриватБанк першим серед українських банків впровадив продаж футбольних квитків на матчі через свої відділення, термінали самообслуговування та Інтернет у 2010 році. На cьогодні через ці канали та Приват24 можна придбати квитки на «домашні» матчі ФК «Чорноморець», “Дніпро”, “Металіст”, "Шахтар" та "Динамо".

Немає коментарів:

Дописати коментар