понеділок, 16 березня 2015 р.

Діловим, активним та успішним жінкам Херсонщини допомагає картка Lady Platinum

Не секрет, що сучасна жінка, тим паче ділова, завжди поспішає, шукаючи відповіді на масу питань - і не тільки фінансових. Аби вирішувати їх ще більш легко та успішно, ПриватБанк пропонує скористатися карткою Lady Platinum. Тільки власницям цих карток доступні ексклюзивні привілеї від найкращих партнерів ПриватБанку. Бутіки, салони краси, ювелірні й парфумерні магазини, фітнес-центри та інші заклади – усього понад 3500 елітних компаній Дисконтного клубу «ПриватБанк VIP», які надають знижки в разі оплати карткою Platinum ПриватБанку.  

Знайти учасників клубу можна в каталозі на сайті www.vip.pb.ua. Серед них чимало херсонських партнерів програми: салони краси “Каре”, “Візит”, магазини “Domani”, “Comfy’’, “Золотий вік”, ресторани “Мангал”, “Олександр Шанц”, “Бордо” і багато інших.

«Власниці карток Lady Platinum неодноразово пересвідчувалися в якості сервісу, що доступний за цією карткою, – говорить Віталій Хантимеров, заступник керівника відділення з обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів. – Картку Lady Platinum сучасні херсонські жінки сприймають як ключ до досягнення бажаного. Це картка у Вашому стилі та ритмі життя”.

Бажання власниць карток Lady Platinum 24 години на добу 7 днів на тиждень виконує унікальна послуга «Консьєрж-сервіс». Персональний менеджер, поліс туристичного страхування (у разі виїзду за кордон), Служба безпеки банку допомагають вирішити дуже багато питань. Працівники цієї служби подбають про все, що стосується не тільки бізнесу, а й домашніх справ. З «Консьєрж-сервісом» у клієнтів ПриватБанку все під контролем.

«Консьєрж-сервіс» Lady Platinum професійно та якісно виконує всі доручення сучасної жінки: підбір сучасних центрів відпочинку та релаксу, оздоровчих програм, різноманітні заходи для дітей (навчання, розвиток, медичний супровід), екстренна допомога за кермом, доставка продуктів та готової їжі, підбір домашнього персоналу тощо.

Херсонські леді мають можливість користуватися послугами Дисконтного клубу «ПриватБанк VIP» та програми лояльності «Бонус Плюс». Крім того, для власниць карток класу Platinum діють спеціальні пропозиції від платіжних систем Visa та MasterCard. Карти Lady Platinum - це сучасний простий і зручний ключ до персонального обслуговування та додаткових послуг вищого класу.

Немає коментарів:

Дописати коментар