вівторок, 10 жовтня 2017 р.


Херсонська філія ПриватБанку реалізувала перший проект з лізингу сільгосптехніки

ПриватБанк запропонував аграріям вигідну послугу - можливість придбати вітчизняну та імпортну сільгосптехніку за схемою фінансового лізингу. Вперше на Херсонщині такий проект реалізовано у Високопільському районі спільно з керівником фермерського господарства “Широкий лан” Валерієм Зубко.


Лізинг передбачає довгострокову оренду обладнання та техніки з можливістю подальшого їх викупу орендарем. Схема фінансового лізингу від ПриватБанку дозволяє землевласникам оплачувати техніку за рахунок прибутку від її використання. Фермерське господарство “Широкий лан” придбало трактор “New Holland T 60-90” на умовах адаптованого графіку погашення. Строк лізингу – 2 роки.

“Я дізнався про таку можливість від керівника Високопільського відділення Андрія Костюка, - говорить директор ФГ “Широкий лан” Валерій Зубко. - Зовсім не побоявся того, що таку банківську послугу буду отримувати першим на Херсонщині. Наше господарство спеціалізується на вирощуванні зернових культур. Мені подобається обслуговування в ПриватБанку, ми користуємося багатьма його сервісами, відкрили тут зарплатний проект, пройшли всі процедури оформлення і вже користуємося нашим новим трактором”.

Лізинг сільгосптехніки дозволяє українським аграріям вирішити питання розширення парку сільгосптехніки (як вітчизняної, так і імпортної) за вигідними відсотковими ставками - від 6 до 19% залежно від партнерів-постачальників техніки (їх перелік зазначений на сайті банку). При цьому строк лізингу становить до 5 років, а сума - від 300 000 до 30 млн грн, тобто на будь-який обсяг бізнесу - від невеликого сімейного фермерського господарства до великого обласного агропідприємства. Також можлива адаптація графіка лізингових платежів. Це означає, що з урахуванням сезонності сільськогосподарської діяльності можливе значне зменшення внесків зі сплати основного платежу лізингу. Клієнт може подати заявку на сайті pb.ua, зателефонувавши на короткий номер 3700 або через персонального банкіра.



Херсонська філія ПриватБанку забезпечує повний комплекс рішень для агробізнесу - від придбання техніки в лізинг до гарантованих платежів. Це програма фінансування «АгроКУБ», “Приват24 для бізнесу”, міжнародна картка «Ключ до рахунку», «Платежі за телефоном», акції за депозитами, ПриватМаркет, паливний проект і багато інших.

На сьогоднішній день рахунок у ПриватБанку мають близько 1000 сільгоспвиробників Херсонщини - підприємців та юридичних осіб. Серед них добре відомі в Україні та за її межами ТОВ “Білозерський”, ПАТ «ФРІДОМ ФАРМ ІНТЕРНЕШНЛ», багатогалузева фірма ”ТАВРІЯ”, СТОВ “Нива”, ФГ “Південна еліта” тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар