вівторок, 3 жовтня 2017 р.

Жителі Херсонщини можуть придбати нове авто в лізинг за зниженими ставками

Для жителів Херсонщини стало ще більш доступним авто у розстрочку. ПриватБанк знизив процентні ставки з кредитування нових машин. Відтепер придбати нове авто у розстрочку можна зі ставкою 21%.



“ПриватБанк знизив процентні ставки за договорами лізингу на нові автомобілі з 28% до 21%. Умови оформлення автолізингу в ПриватБанку не передбачають прихованих комісій, у тому числі за дострокове погашення кредиту”, - розповіла керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега.

Перший внесок становить 15% від вартості авто, угода укладається на термін від одного до 5 років. Рішення про надання кредиту приймається протягом 30 хвилин від моменту звернення клієнта, а саме авто клієнт отримає протягом 2-3 днів. Крім того, ПриватБанк бере на себе турботи, пов’язані з оформленням документів у РСЦ, що значно полегшує процедуру купівлі авто для клієнтів.

Також за умовами договору банк не може підвищити в односторонньому порядку процентну ставку із розстрочки, яку клієнт вже оформив. Це додатковий захист і гарантії для бажаючих придбати авто.

Умови програми дозволяють придбати в лізинг будь-які авто незалежно від вартості та формату купівлі – як в автосалонах, так і на популярних інтернет-майданчиках. Платити по розстрочці можна більшими сумами, ніж установлений щомісячний платіж. Сума, що перевищує щомісячний платіж, піде на погашення тіла розстрочки.



Розрахувати платіж по розстрочці можна самостійно на офіційному сайті ПриватБанку. Питання з автолізингу можна також поставити за безкоштовним телефоном 3700 та безпосередньо у 76 відділеннях ПриватБанку на Херсонщині.

Немає коментарів:

Дописати коментар