вівторок, 3 жовтня 2017 р.


У Херсоні купувати товари для школи можна без переплат та комісій


8683087.png005.png

Наші діти ростуть і потребують невпинного придбання одягу, взуття, іграшок та багатьох інших речей, алевосени особливо актуальним для батьків виявляється питання купівлі товарів для школи. Насправді на таких витратах можна зекономити - і ось що з цього приводу радить Херсонська філія ПриватБанку.

Можливість отримати високу якість за менші гроші надають сервіси “Оплата частинами” і “Миттєва розстрочка”: вони дозволяють розбити основну суму покупки на декілька платежів, тим самим оберігаючи від значних одноразових витрат і "розрахункових” стресів.

Сьогодні на Херсонщині у такий спосіб можна розрахуватися більше ніж у 5000 торгових точок - серед них мережа дитячих магазинів “Baby Boom”, що також реалізує товари у Миколаївській та Київській областях. Кожна з цих торгівельних точок на касі та вхідній зоні має спеціальні розпізнавальні наліпки, які вказують на можливість оплати товару частинами.

Кредит оформлюється автоматично безпосередньо біля каси, а договором стає чек з усіма необхідними реквізитами. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця буде безкоштовним. Для оформлення Оплати Частинами потрібна лише кредитна картка ПриватБанку. Здійснити покупку товару можна також самостійно - цілодобово і не виходячи з дому, просто здійснюючи операції на сайті сервісу.



Херсонська філія ПриватБанку радить своїм клієнтам не платити зайвих комісій. Оплачуйте покупки карткою, а не готівкою. Це набагато зручніше та вигідніше, ніж знімати готівку, тому що Ви не платите ніяких комісій! До того ж у ПриватБанку є чудова програма «Бонус Плюс». Розраховуючись карткою в магазинах – партнерах програми - а в Херсоні їх сьогодні 272, - Ви будете отримувати бонуси за кожну покупку. Серед них, зокрема, магазини “Тралі-валі” (Потьомкінська, 53), “Оленка” (200-річчя Херсона, 35) та “Baby Boss” (Робоча, 84).




У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 5983 юридичні особи та приватні підприємці - серед них близько 400 шкіл області і майже 20 000 працівників освіти регіону. Херсонська філія ПриватБанку надає постійну підтримку навчальним закладам, педагогам та їх вихованцям. У Херсоні на карту ПриватБанку отримують зарплату понад 4300 педагогів, які працюють у 144 навчальних закладах.

1 коментар:

  1. Я настільки вдячна Elegantloanfirm за те, що допомогла мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз є власною справою, яку я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я настільки вдячний вам, містер Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ВідповістиВидалити