пʼятницю, 13 квітня 2018 р.

ПриватБанк допоміг херсонським дітлахам дізнатися, хто вкрав писанки

12 квітня 2018 року у Херсонському Академічному обласному театрі ляльок відбулося Великоднє свято для дітей військовослужбовців Збройних сил України, учасників АТО та волонтерів.

Це спільний благодійний проект УПЦ Київського патріархату, Херсонського державного університету і театру ляльок за підтримки облдержадміністрації, мецената Станіслава Путілова і ПриватБанку, які допомогли організаторам придбати для дітлахів корисні подарунки.



«Хто вкрав писанки?» - це назва вистави, яку спеціально до Великодня підготували студенти факультету культури та мистецтв ХДУ. Учні художньої школи представили в холі театру чарівну тематичну виставку. Усі заходи цього дня були сповнені піднесенням і теплом, бо їх об`єднала найважливіша ідея - віра у перемогу добра над злом.



Аби привітати дітлахів зі святом, до театру завітали очільник Херсонської і Таврійської єпархії УПЦ КП Архієпископ Сімферопольський і Кримський Климент, директор департаменту економічного розвитку та торгівлі ОДА Дмитро Бутрій, генеральний директор механічного заводу Станіслав Путілов, керівник напрямку Херсонської філії ПриватБанку Володимир Чечоткін, настоятель храму Віри, Надії, Любові та матері їх Софії Ігор Семеніхін та інші шановні гості.

Вони щиро бажали, щоб душа кожної дітини-янголятка була наповнена добром, а серця були світлими, як великодній рушник, і красивими та радісними, як українська писанка. Дітлахи із задоволенням прийняли цікаві подарунки – олівці, фломастери, розмальовки тощо - і обіцяли намалювати свої мрії, які обов`язково мають здійснитися.

Немає коментарів:

Дописати коментар