пʼятницю, 27 квітня 2018 р.

У травневі свята ПриватБанк на Херсонщині буде працювати онлайн без вихідних



У травні українці традиційно матимуть багато вихідних - з 28 квітня до 1 травня та 9 травня. Проте послугами ПриватБанку навіть у святкові дні можна буде скористатися цілодобово. ПриватБанк обслуговуватиме клієнтів 24/7 через Приват24, мобільні додатки та гарячу лінію 3700.

Клієнти банку можуть здійснити практично всі операції через банкомати та термінали. Видачу готівки, платежі, перекази, погашення кредитів, купівлю залізничних квитків - усі ці та багато інших послуг клієнти можуть отримати через цілодобові зони самообслуговування у відділеннях ПриватБанку. Загалом на Херсонщині працює 184 банкомати та 343 термінали банку.

Корпоративні клієнти ПриватБанку цілодобово і з будь-якої точки світу можуть керувати своїми рахунками через “Приват24 для бізнесу” та за допомогою персональних банкірів.

Звертаємо увагу, що з 29 квітня до 1 травня та 9 травня відділення ПриватБанку не працюватимуть. 28 квітня відкриті такі відділення обласного центру:

- “Центральний офіс” (пр. Ушакова, 43);
- “Таврійське” (пр. 200-річчя Херсона, 32);
- “Днiпровське" (вул. Миру, 18);
- “Шуменське-2” (вул. Димитрова, 10).
   
У суботу, 5 травня, працюватимуть усі відділення ПриватБанку. Вони матимуть скорочений робочий графік і зачиняться на годину раніше.

Немає коментарів:

Дописати коментар