середу, 25 квітня 2018 р.

У ПриватБанку триває продаж квитків на додаткові потяги Укрзалізниці

До травневих вихідних, які цього року триватимуть з 28 квітня по 1 травня, Укрзалізниця запустила 20 додаткових поїздів у різних напрямках. Серед них потяг № 161К Київ – Миколаїв, який прямує через Херсон. Квитки на нього можна придбати за допомогою сервісів ПриватБанку.



Додаткові маршрути можливі також у напрямку Одеси, Львова, Костянтинівки та Хмельницького. За бажанням клієнти можуть скористатися новою послугою ПриватБанку «Автовикуп». Якщо в момент купівлі потрібних квитків на поїзд у продажу не виявилося, банк на прохання клієнта викупить перші ж вільні від броні квитки.

ПриватБанк пропонує клієнтам швидкі, зручні та надійні способи купівлі квитків без черг у будь-який час. Придбати квиток можна в Інтернет-банку Приват24, через термінали самообслуговування, зателефонувавши на безкоштовний номер 3700 або за допомогою мобільного додатка. Купити квиток можна також у терміналах самообслуговування, у відділеннях банку та на спеціальному сайті bilet.pb.ua.
Електронний квиток з QR-кодом дає право проїзду в поїзді без обміну на «паперовий» квиток. Такі проїзні документи не потрібно обмінювати в касах на звичайні – достатньо показати провідникові роздруківку електронного квитка або збережену копію на телефоні, планшеті або ноутбуку.

ПриватБанк почав продаж цифрових квитків на поїзди у вересні 2014 року. В Україні через ПриватБанк купується кожен 8-й залізничний квиток (як в електронному, так і паперовому форматі). У 2017 році купівля квитків значно зросла - загалом по Україні через усі канали ПриватБанку було продано понад 5 708 208 залізничних квитків.

Немає коментарів:

Дописати коментар