середу, 11 квітня 2018 р.

Херсонобленерго та ПриватБанк відкрили “особистий кабінет” побутового споживача

Наприкінці 2017 року жителям Херсона і Херсонської області стала доступна технологія миттєвої безконтактної оплати електричної енергії за допомогою QR-коду і мобільного додатка Privat24. У березні 2018 року на сайті “Херсонобленерго” відкрито “особистий кабінет” побутового споживача для швидкої оплати рахунків фізичних осіб. Оплата платежів за допомогою QR-коду проходить швидко, просто і виключає помилки в реквізитах.




Як здійснити миттєву оплату за електроенергію?

1. Увійти в мобільний додаток Privat24.
2. Натиснути кнопку “Сканувати” в головному меню додатка та відсканувати QR-код.
3. Ввести особовий рахунок, обрати послугу і здійснити оплату.

Платіж оформлюється автоматично, а квитанція про сплату надходить на електронну пошту. Комісія за платіж найнижча - лише 1 гривня.





Для впровадження технології миттєвої оплати без черг і комісій абсолютно відсутня потреба витрачати додаткові кошти, ця послуга є повністю безкоштовною. За детальнішою інформацією щодо впровадження нового сервісу в Херсонській області можна звертатися до Віктора Ніжуріна за тел. (066) 9244745, (068) 2770745, електронна адреса – viktor.nizhurin@privatbank.ua.

Кількість оплат, які херсонці здійснюють за допомогою QR-коду, стрімко збільшується. Загалом на Херсонщині до програми оплати QR-кодами підключено понад 134 отримувачі.



Немає коментарів:

Дописати коментар