понеділок, 23 лютого 2015 р.

У разі втрати роботи херсонці можуть отримати на карту ПриватБанку компенсацію в розмірі 10 000 гривень

Ситуація, в якій зараз знаходиться країна, є найбільш вдчутною для простих працюючих людей. Підприємства закриваються, скорочуються, працівників звільняють. Як уберегти себе від втрати роботи?

Херсонська філія ПриватБанку пропонує клієнтам застрахуватися від втрати роботи. Сплачуючи всього по 20 грн. на місяць, кожен може забезпечити собі проживання на період, поки не знайде інший заробіток.

Матеріальний захист на випадок втрати роботи - це одноразова грошова виплата в розмірі 10 000 гривень, які клієнт отримує на свою карту протягом 1 робочого дня.

— Процедура отримання виплат дуже проста, — розповідає керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. — Для цього клієнту потрібно прийти у найближче відділення та надати працівнику банку тільки копію трудової книжки. І вже протягом доби буде нарахована страхова оплата.

Партнер ПриватБанку - страхова компанія "Інгосстрах" - сплачує грошову компенсацію в розмірі 10 000 гривень у разі втрати роботи з ініціативи роботодавця:
- скорочення штатного розкладу або чисельності працівників підприємства,
- ліквідація або банкрутство підприємства,
- реорганізація або зміна профілю підприємства (п. 1 ст. 40 КЗпП України).

ПриватБанк – найбільший банк в Україні. На сьогоднішній день на Херсонщині працюють 75 відділень ПриватБанку, 188 банкоматів та 361 термінал самообслуговування. Із загального числа заощаджень, які населення області довірило банкам, майже 30% перебувають у ПриватБанку.

Умови оформлення страховки від втрати роботи та відповіді на поширені питання розміщені на сайті privatbank.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар