понеділок, 23 лютого 2015 р.

На Херсонщині встановлено понад 100 нових АТМ і ТСО ПриватБанку

Херсонська філія ПриватБанку продовжує збільшувати кількість банкоматів і терміналів самообслуговування (ТСО), аби клієнти могли швидко виконувати різні банківські операції. У 2014 році на Херсонщині було встановлено понад 100 нових терміналів самообслуговування і кілька нових банкоматів - зокрема, у ТЦ “Адмірал” та в мережі магазинів “Сільпо” обласного центру.

- Термінали самообслуговування дозволяють нашим клієнтам економити дорогоцінний час, адже ТСО є у багатьох магазинах міста і області, їхній функціонал забезпечує клієнтам усі поточні фінансові рішення, - розповівзаступник керівника банкоматної та термінальної мережі ПриватБанку в Херсоні Валерій Гарковенко. -  Нещодавно з’явилася нова послуга: у терміналах ПриватБанку можна придбати квитки на літак, поїзд, автобус або на футбольний матч. Щоб установити термінал самообслуговування в торгівельному або розважальному центрі, магазині чи іншій сервісній точці, достатньо залишити заявку на сайті ПриватБанку.

Платіжні термінали самообслуговування приймають платежі як готівкою, так і з пластикових карт. Клієнт самостійно може розібратися, як зробити необхідну операцію, за допомогою сенсорного екрану терміналу. Отримати консультацію працівника банку і навчитися самому проводити певну операцію на ТСО можна у 75 відділеннях Херсонської філії ПриватБанку.

Основним пріоритетом банкоматної та термінальної мережі на 2015 рік є оновлення парку АТМ/ТСО. Найближчим часом в області буде проведено заміну дев’яти старих банкоматів на нові. Перший банкомат сучасної моделі установлений в Херсоні на вул. Р. Люксембург, 23а. Сьогодні у Херсонській області працюють 2836 POS-терміналів, 188 банкоматів та 361 термінал самообслуговування ПриватБанку.

Немає коментарів:

Дописати коментар