вівторок, 14 квітня 2015 р.

Херсонська філія ПриватБанку відкрила продаж пільгових залізничних квитків для студентів

ПриватБанк відкрив українським студентам нову можливість оформлення пільгових залізничних квитків через відділення банку, термінали самообслуговування та Приват24.

Купівля студентських квитків доступна через 361 термінал самообслуговування та 76 відділень ПриватБанку у Херсонській області. Продаж квитків відкривається за 45 діб до дати відправлення потягу, електронний квиток з QR-кодом дає право проїзду без обміну на паперовий.

Купівля студентського квитка у відділенні банку значно зручніша, ніж оформлення квитка в касах залізничних вокзалів, а триває вона лише дві - три хвилини. Щоб придбати пільговий квиток у ПриватБанку, студентам та учням професійно-технічних навчальних закладів потрібно зазначити серію і номер студентського квитка, прізвище та ім’я для звірення з Єдиною державною електронною базою з питань освіти (ЄДЕБО). Якщо студентський квиток буде підтверджено ЄДЕБО, студенту оформлюється пільговий проїзний документ.

«Придбати квиток на поїзд можна у кожного працівника віідділення ПриватБанку, – говорить заступник керівника Бізнесу платежів Херсонської філії ПриватБанку Віктор Ніжурін. – Працівник не лише оформить продаж квитка, але й навчить студента, як надалі самостійно в Приват24 або на сайті bilet.pb.ua купувати квитки без візитів до відділеня».

Нагадаємо, студентам денної форми навчання вищих навчальних закладів I–IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів, незалежно від форм власності, надається знижка до 50% на проїзд у загальних і плацкартних вагонах, вагонах другого та третього класів усіх категорій поїздів міжміського сполучення та всіх вагонах регіональних поїздів.

За перші три місяці 2015 року через сервіси ПриватБанку в Херсонській області було придбано 11705 залізничних квитків.

Немає коментарів:

Дописати коментар