вівторок, 21 квітня 2015 р.


Як жителям Херсонщини зберегти і примножити свої заощадження

Не секрет, що в нинішній нестабільній ситуації банківську систему України накрила нова хвиля недовіри. Це має свої підстави: про свою неплатоспроможність вже заявили близько двох десятків банків. Найголовнішим фактором при виборі банку для розміщення депозиту є його надійність. ПриватБанк – «Банк року – 2014» в Україні за версією журналу The Banker. На думку міжнародних експертів-фінансистів, ПриватБанк, доклавши значних зусиль, адаптувався до умов політичної нестабільності в Україні.

А якщо говорити про Херсонську область, то із загальної кількості заощаджень, які населення довірило банкам, майже 30% знаходяться в ПриватБанку. Сьогодні у банку можна відкрити депозит на різні терміни під 25% річних у гривнях та 13% річних у доларах і євро.

ПриватБанк запустив нову послугу «Стандарт безподатковий» для клієнтів, які цікавляться вкладами та отримують пенсії, соціальні виплати та заробітну плату на картки банку. Ця послуга на 27% більш дохідна, ніж звичайні вклади, тому що проценти за нею не оподатковуються. Наприклад, якщо ставка за депозитом 24%, Ви отримуєте за вирахуванням 21,5% податку та чистий дохід у розмірі 18,84% річних. А з послугою «Стандарт безподатковий» Ви отримаєте заявлені 24% річних, що на 27% більше, ніж Ви отримали б за звичайним депозитом. Таким чином, клієнти ПриватБанку отримують чистий дохід за вкладами, не сплачуючи податок на відсоток.

У Херсонській області працюють 76 відділень ПриватБанку, 188 банкоматів та 361 термінал самообслуговування.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар