понеділок, 27 квітня 2015 р.


Через термінали самообслуговування ПриватБанку херсонці здійснюють близько мільйона операцій за місяць


 У березнi херсонці здійснили близько мільйона операцій у терміналах самообслуговування ПриватБанку - серед них покупка 4750 білетів та 121085 платежів за комунальні послуги.

«Маючи прямі угоди з постачальниками комунальних послуг у Херсонській області, ПриватБанк може також оплачувати рахунки без вашої участі, - говорить заступник керівника Бізнесу платежів ПриватБанку в Херсоні Віктор Ніжурин. - Це стане можливим за умови підключення до безкоштовної послуги «Регулярний платіж».

У Херсонській області ПриватБанк має інформаційні угоди з такими постачальниками послуг, як “Воля” (інтернет +ТБ), “Вега” (стационарна телефонІя + Інтернет), УДСО (оплата послуг охорони), “Херсонгаз”, “Херсонський Водоканал”, “Херсонтеплогенерація”, “Херсонтеплоенерго”, “Херсонська ТЕЦ”, більшість ЖЕКів, ОСББ та багато інших підприємств.

У терміналах самообслуговування можна отримати виписки по картах, погасити заборгованість, змінити пін-код, оплатити різні види продукції, поповнити карти, переглянути баланс рахунків, навіть придбати квитки на та розваги (футбол, театр, концерт) - і при цьому самостійно обрати вільне місце. Мережу розміщення терміналів можна переглянути на сайті ПриватБанку.

У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 13112 юридичних осіб та приватних підприємців, працює понад 188 банкоматів, 361 термінал самообслуговування та 76 відділень. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті pb.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар