вівторок, 20 жовтня 2015 р.

Приват24 оцифрував українцям дисконтні картки
 

Відтепер клієнтам ПриватБанку не потрібно носити десятки пластикових карток у своєму гаманці. Мобільний банк Приват24 для Android додав нову функцію – зберігання дисконтних карток торгових мереж.

За перші п’ять днів роботи сервісу в системі зареєстрували понад 30 000 дисконтних карток. Як повідомили в банку, тепер замість гаманця всі дисконтні картки можна перевести в цифровий вигляд і користуватися ними зі свого смартфону. У гаманець Приват24 можна безкоштовно додати будь-яку кількість дисконтних карток зі штрихкодом.

«Люди жадають знижок, але ненавидять дисконтні картки, – говорить Заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – Ми не тільки оцифрували дисконтні картки, але й дали можливість ділитися ними з членами сім’ї та друзями!»
Щоб додати дисконтну картку в Приват24, потрібно зайти в розділ «Дисконти», вибрати компанію-постачальника послуг і відсканувати QR-код або штрихкод дисконтної картки за допомогою камери смартфону. Після цього картку буде додано в особистий список.

Штрихкоди дисконтних карток у Приват24 без проблем скануються на відповідних пристроях у касах магазинів. Якщо ж деякі магазини ще використовують застарілі технології (лазерні або планшетні сканери), номер дисконтної картки клієнта на касі можна легко ввести вручну.

Як кажуть у банку, агрегатор дисконтних карток у мобільному Приват24 було створено протягом двох тижнів на базі хмарної операційної системи Corezoid.
Мобільний банк Приват24 – абсолютний лідер серед банківських платіжних додатків на території України та пострадянського простору – на 1 жовтня його встановили понад 4,1 млн користувачів смартфонів.



1 коментар:

  1. а смысл вводить это в приватбанк если достаточно перефотографировать на телефон саму карту и просто сделать фотоальбом соответствующий
    это вместо гемора с логином

    ВідповістиВидалити