четвер, 29 жовтня 2015 р.

VARUS розповість про свої акції клієнтам Приват24 онлайн

Мережа супермаркетів VARUS і ПриватБанк реалізували спільний інформаційний проект, завдяки якому клієнти банку зможуть дізнаватися про останні акційні пропозиції мережі супермаркетів VARUS у режимі реального часу. Інформація про вигідні пропозиції та знижки в магазинах VARUS буде відображатися для всіх користувачів на сайті онлайн-банку Приват24 та в мобільному додатку.

«Дослідження та опитування показали, що акційні пропозиції в мережі супермаркетів VARUS користуються великим попитом у покупців. Приєднуючись до проекту одного з найбільших банків України, ми прагнемо розширити інформаційне охоплення потенційних клієнтів наших магазинів. Зараз додатком Privat24 користуються понад 3 млн чоловік.
Співпраця з ПриватБанком – це чудова нагода регулярно повідомляти покупцям про наші спеціальні пропозиції, тим самим інформуючи відданих клієнтів і залучаючи нових», – прокоментувала Катерина Огуряєва, директор департаменту маркетингу мережі супермаркетів VARUS.

Як зазначили представники ПриватБанку, впровадження подібних технологій дозволить ритейлу стати ще ближчим до покупців, а клієнтам найпопулярнішого електронного банку – бути завжди в курсі найвигідніших пропозицій та акцій найбільших торгових мереж.

VARUS – національна мережа супермаркетів, представлена на ринку продуктового роздробу України компанією «Омега». Перший супермаркет мережі відкрився в 2003 році в Дніпропетровську. Зараз VARUS налічує 56 магазинів у Києві, Кривому Розі, Запоріжжі, Павлограді, Дніпродзержинську, Нікополі, Дніпропетровську, Новомосковську, Марганці, Долинській, Первомайську, Вишгороді та Броварах. Загальна торгова площа мережі становить 67 704 кв. м, а кількість співробітників – близько 5 000 чоловік.

Немає коментарів:

Дописати коментар