вівторок, 13 жовтня 2015 р.

Херсонська філія ПриватБанку вітає всіх патріотів з Днем захисника України

14 жовтня в Україні відзначається День захисника України - державне свято, що припадає на Покрову Пресвятої Богородиці і День Українського козацтва. Указом Президента України Петра Порошенка цей день було офіційно оголошено вихідним для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України.



Херсонська філія ПриватБанку вітає з Днем захисника України всіх патріотів нашої держави, звитяжних та самовідданих бійців і зокрема свого співробітника - водія-інкасатора Артема Кириченка, який з лютого 2015 року бере участь в АТО, а в ці святкові дні приїхав додому у відпустку.



Артем Кириченко родом із с. Дружелюбівка Новотроїцького району Херсонської області. Опісля служби в армії, навчання в Одеському держуніверситеті внутрішніх справ та роботи в міліції у 2012 році прийшов працювати до Херсонської філії ПриватБанку. Постійний гравець футбольної команди, боксер та легкоатлет, Артем Кириченко з початком четвертої хвилі мобілізації пройшов “учебку” під Житомиром і з 21 березня знаходиться в м. Золотому Луганської області - у складі розвідувальної роти 80-ї окремої аеромобільної бригади. Наш невсидючий земляк має позивний “Пропелер” і пережив чимало непростих моментів на передовій зони АТО - про одну з таких ситуацій “ТСН” розповідала у серпні 2015 року (Артем Кириченко у відеосюжеті дає інтерв’ю з другої хвилини).

- Служба в АТО багато що змінила в моїй свідомості, - зізнається Артем Кириченко. - Разом із новими справжніми друзями нам довелося чимало пережити - а особливо ми там прив’язані до місцевих дітей, яким постійно допомагаємо харчами та увагою.
 


Удома на повернення Артема чекають дружина Аліна і донька Кіра, на роботі - дружна команда інкасаторів та всіх співробітників ПриватБанку, які подбали про відповідне спецобмундирування свого колеги в зоні АТО.  Вони бажають Артему і всім причетним до Дня захисника України міцного здоров'я, щастя та швидкого повернення додому.



Довідка. До Фонду підтримки української армії співробітниками ПриватБанку і його клієнтами було зібрано понад 25 млн грн, які спрямовані на закупівлю бронежилетів, іншої армійської амуніції бійцям АТО, медичного обладнання та медикаментів для військових госпіталів. Підтримати українську армію можна через банкомати і термінали самообслуговування, Інтернет-банк Приват24, сайт ПриватБанку та сайт програми «Допомагати просто».

Немає коментарів:

Дописати коментар