четвер, 8 жовтня 2015 р.

Херсонська філія ПриватБанку привітала освітян з Днем учителя

Херсонська філія ПриватБанку взяла участь в урочистому заході, присвяченому Дню вчителя. Вшанування кращих працівників освітніх установ міста проходило в Обласному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша. До Дня вчителя ПриватБанк традиційно готує приємні сюрпризи - на знак подяки педагогам за їх непросту і дуже важливу працю. Цього року керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега на сцені Облмуздрамтеатру вручила премії трьом педагогам:

- Ігорю Мірилку, керівнику гуртка самбо і дзюдо дитячо-юнацького клубу №5 - за підготовку неодноразових переможців та призерів чемпіонатів України і Європи,

- Тетяні Щенниковій, вихователю дитячого садка №7 - за гуманізм і високу духовність по відношенню до дітей і батьків,

- Світлані Приходько, заступнику директора спеціалізованої школи №30 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу та англійської мови Херсонської міської ради - за високий рівень навчання і виховання учнів.


У Міжнародний день вчителя кращі херсонські педагоги отримали заслужені грамоти та подяки. Разом із керівниками різних рівнів їх вітали творчі колективи "Радість", "Іскра" і багато інших талановитих виконавців. Народна артистка України Олена Галл-Савальська із учнями Школи гуманітарної праці виконала пісню Гаріка Сукачова "Птах" - а сам директор ШГП, голова постійної комісії облради з питань науки, освіти, культури, молоді, спорту та взаємодії зі ЗМІ Артем Кияновський виступив зі зворушливою піснею про радість життя. Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко оголосив, що в цьому році з нагоди свята планується провести виплату щорічної винагороди за сумлінну працю освітянам у розмірі окладу.  


Херсонська філія ПриватБанку постійно надає підтримку навчальним закладам, педагогам та їх вихованцям. У Херсоні на карту ПриватБанку отримують зарплату понад 4300 педагогів, які працюють у 144 навчальних закладах. Серед них - близько 3 тисяч співробітників 70 дошкільних освітянських установ.

Немає коментарів:

Дописати коментар