четвер, 29 жовтня 2015 р.

Найбільш «жіночий» інтернет-магазин Preta.ua відкрив доставку в поштомати ПриватБанку

 

З початку жовтня клієнтки інтернет-магазину красивих речей для жінокPreta.ua зможуть отримувати свої покупки через поштомати ПриватБанку, що працюють у більшості міст України. Вибрати зручну доставку в поштомат можна просто на сайті магазину, а оплатити покупку – під час отримання (готівкою або карткою).
«Отримати покупку в зручний час без черг – це головна перевага поштомата, – говорить керівник напрямку «Споживче кредитування» ПриватБанку Андрій Ковтун. – Також наш поштовий сервіс самообслуговування гарантує максимальну безпеку доставки покупок».
«Для нас дуже важливо, щоб покупцям швидко та зручно доставлялися замовлення. З огляду на розгалудженість мережі відділень ПриватБанку, такий сервіс для нас – велика перевага, – говорить Олександр Місик, один із керівників магазину. – Ми швидко розвиваємося, і якісна доставка – один із факторів, що цьому сприяють».

Сьогодні в Україні працюють понад 1 400 поштоматів ПриватБанку у відділеннях банку та торгових центрах. Коли посилку доставлено ​​в поштомат, одержувачу відправляється SMS і електронний лист на e-mail, після чого можна забрати відправлення, підтвердивши свою особу через термінал самообслуговування за допомогою платіжної картки ПриватБанку або ввівши номер телефону на сенсорному екрані. Заплатити за доставку товару або здійснити післяплату можна пластиковою карткою або готівкою.

Preta.ua – унікальний інтернет-магазин для жінок з асортиментом понад 50 000 найменувань. Порадувати себе новинками косметики та парфумерії, придбати товари для дому та господарства, вибрати подарунок з аксесуарів і прикрас тут можна швидко, зручно та недорого. Щодня на Preta.ua виходить більше 12 акцій з новими товарними пропозиціями та знижками. Вартість доставки – мінімальна, часто проходять акції з безкоштовною доставкою.

Немає коментарів:

Дописати коментар