пʼятницю, 31 жовтня 2014 р.




ПриватБанк привітав Херсонську державну морську академію з ювілеєм

Найстаршому в нашій державі морському навчальному закладу – Херсонській державній морській академії — виповнилося 180 років. З цієї нагоди ПриватБанк підготував для академії щедрі дарунки, які допомогли відсвяткувати ювілей на найвищому рівні. Напередодні свята музичні колективи ХДМА отримали від банку комплект нових музичних інструментів — чотири труби і електрогітару.





Ювілейні урочистості та посвячення в курсанти поповнення 2014 року пройшли на набережній ім. Федорова за участі сотень херсонців та гостей міста. Прийняття клятви, одягання комірців-гюйсів, вшанування пам’яті загиблих моряків і вишуканий марш курсантів проходили під гармонійний супровід духовного оркестру. Цей талановитий музичний колектив є дуже потрібним та давнім символом академії — так само як і нашого міста моряків. Духовий оркестр ХДМА і її вокально-інструментальний ансамбль є постійними учасниками величезної кількості херсонських заходів — від святкових сесій міської ради до параду наречених та відкриття ялинки.
По завершенню ювілейних урочистостей представники Херсонської державної морської академії завітали до головного регіонального відділення ПриватБанку на проспекті Ушакова, 43.  Керівник та диригент духового оркестру Олександр  Кузьменко разом із курсантами прийшли в гості до своїх давніх друзів і партнерів у знак щирої шани за постійну підтримку музичних колективів навчального закладу. Ректор Херсонської державної морської академії, професор Володимир Ходаковський оголосив подяку керуючій Херсонської філії ПриватБанку Олені Бельмезі за багаторічне співробітництво та вагомий внесок у забезпечення умов для розвитку обдарованої молоді.


Немає коментарів:

Дописати коментар