неділю, 26 жовтня 2014 р.

ПриватБанк представив студентам карту для тих, хто любить Україну
Патріотична карта ПриватБанку стала однією з родзинок благодійної акції, що відбулася в Херсонському національному технічному університеті до Дня українського козацтва. У свято Покрови ПриватБанк представив учасникам акції карту патріота і провів унікальну фотосесію «З любов’ю до України».
Благодійний кулінарний ярмарок на підтримку військових Херсонщини, які беруть участь у бойових діях в зоні АТО, пройшов у рамках конкурсу «Вкраїна калинова». У холі головного корпусу студенти виставили на продаж величезну кількість смачних страв та напоїв. Під супровід народних пісень представники Херсонського коша українського козацтва влаштували показові бої на шаблях. Завідувач кафедри «Фінанси і кредит» Микола Коваленко організував виставку старожитностей козацької оселі (особиста приватна колекція професора нараховує близько 500 експонатів). Завершилося святкування колективним виконанням національного гімну. Настрій був піднесений, дух бойовий, смакоти багато, карта патріота студентам сподобалася.
  
Нагадаємо, у жовтні ПриватБанк почав випуск унікальних карток з патріотичним дизайном для всіх, хто любить Україну. Як повідомили в банку, картку «Слава Україні!» можна отримати безкоштовно в будь-якому відділенні ПриватБанку. Клієнти, у яких уже є картка «Універсальна» або «Універсальна Gold», можуть поміняти їх на картки з патріотичним дизайном зі збереженням усіх умов і тарифів.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар